Ledig imorgon :D

Kom hem ungefär vid 5 och då åt vi och sen har jag bara suttit här, ska snart ladda ner någon film också men vet inte vilken :) iallfall så blev vi ledig imorgon, haha så himla skönt så yes nu är det helg :D 

redhead!

trettioförstamarstvåtusenelva

God morgon, igår bloggade jag inge mer eftersom jag började titta på en film ungefär lite efter 8 och filmen var över 2 timmar lång, alltså den var sjukt bra och är min favoritfilm, fast Justins film är också min favoritfilm så båda är på topp :D men iallafall så var det The Karate Kid jag såg, vet att jag är väldigt efter med att se den, men så är det.

just nu så sitter jag och äter frukost eller ja försöker.. har nämligen ett sår i gommen som gör väldigt ont och mina halsmandlar är svullna för jag börjar typ bli förkyld.. efter jag har käkat så ska jag fixa mig och sen ta bussen till skolan, slutar 4 idag så vi hörs! 

Georg Listing i Tokio Hotel fyller år idag också :D


Nya färgen



Såhär blev mitt hår.
nu kommer säkert folk tycka att jag härmar min bästavän som också är rödhårig, men nej jag härmar inte henne och inte någon annan heller. Bara för att man färgar håret lika som någon annan så betyder det inte att man härmar någon för isåfall härmar alla varandra, det är ju inte till för att bara en ska ha håret så, så ja jag härmar inte någon. Kände bara att jag var tvungen att försvara mig själv lite här nu.

trettiondemarstvåtusenelva

Hallå, är hemma från skolan nu, eller för en halvtimme sen typ, men har nyss ätit och nu sitter jag här :) färgade ju håret igår och det blev väl bra, visar bild sen för jag har ingen nu :p
btw, har inte bloggat nå idag för blogg.se är helt cp..

randombild

Färga håret..

usch vad jag suger på att blogga, men nu ska jag iallfall gå och hjälpa mamma att färga håret och sen ska vi färga mitt hår, hoppas det blir bra, är rädd att det inte blir det ;o :(

haha bild från när vi lekte fjortisar :D

tjugoniondemarstvåtusenelva

God morgon, idag är det tisdag vilket innebär simning innan skolan, och idag ska jag försöka simma som förra gången 1050 meter, annars blir det som vanligt med 1000 meter, berättar senare hur långt det blev. Ha en bra dag! 

jag och Nadja :)

we are the world

Alltså seriöst, jag blir fan deprimerad på riktigt snart (ja jag brukar alltid bli det på riktigt -.-') men alltså jag försöker att se Justins film online, men ingen jävla fucking sida funkar ju fan, och nu är jag sur också, så jävla sur så jag inte ens borde blogga.. Har fan bara lust att gå och lägga mig ;s jag är helt beroende av filmen och MÅSTE se den igen, jag MÅSTE!

världens bästa Justin sjunger först, så fint! älskar verkligen låten och videon!

Varning.. drivbild!

Har nästan nyss kommit hem från skolan nu, fick sluta tidigare! ^^
ikväll så ska jag smörja in mig med BUS, äntligen och ska börja med det ungefär varannan dag så jag blir brun :) annars så ska jag väl inte göra så mycket, vill se någon film men vet inte vilken.. jo Justin Biebers film men den finns inte att ladda ner än :( 

hahaha drivbild, asså ta den inte seriöst, askul ju :D

tjugoåttondemarstvåtusenelva

God morgon, vaknade för ett tag sen och då gick jag och duscha och nu sitter jag här och äter frukost, idag går jag till 4, usch jag orkar verkligen inte så länge :( men men jag måste skynda mig nu om jag ska hinna äta upp och fixa mig :) vi hörs! ^^

min frukost :)

Vad jag tycker om NSN3D

Förlåt att jag inte bloggade nå mer efter vi varit och sett filmen, men jag orkade seriöst inte och jag ville umgås med mina kompisar och lika idag. Just nu så sitter jag här ensam och bara tar det lugnt, är inte på så bra humör faktiskt.. men men.

Ja, vad jag tyckte om filmen igår då, den var sjukt bra och så himla fin, jag grät några gånger och rös lite då och då, seriöst jag förstår inte hur en människa kan få en att bli helt till sig, jag älskar verkligen filmen och honom också, inte bara efter filmen :) och jag blev kär på nytt, den där snygga killen i 3D oh my bieber alltså, ja iallfall så tycker jag verkligen att filmen är värd att se, även om man inte gillar Justin Bieber, ge filmen en chans, alla borde se den! det där är självklart min nya favoritfilm! :)

iloveu ♥

Never Say Never 3D idag! :)

God morgon, blev väckt vid 10 över 9, skönt! Så då hoppade Tilde och Nova ner i sängen och under täcket, så där låg vi 4 stycken och trängdes, mysigt ^^ haha sen så klev vi upp och åt frukost och nu tittar dom på tv och vi sitter vid datan, men ska snart duscha och sen vara med dom, sen vid 1 kommer Emma till bollnäs och då hämtar vi henne och åker hem, sen drar vi iväg och tittar på Never Say Never 3D kommer hem senare ikväll, men jag läre väl hinna blogga innan jag sticker också :)
haha jag och Adina är väldigt bra på att stava, eller inte ;)

Stekarbrillz

Mina kusiner har kommit, fast inte in till mig, dom är kvar i huset bredvid, men antagligen så ska jag väl vara med dom snart, och sen kommer Sara också, hon åker väl snart antar jag :) letade fram mina stekarbrillz också och tvättade dom, så nu kan jag använda dom :D 

saknar idoldagen :(

Våffeldagen todaaaay :D

Ska gå och göra våfflor nu eftersom det är våffeldagen, måste äta idag, eftersom jag har inte ätit nå frukost och är ashungrig, efter de så ska jag nog gå och duscha och smörja in mig med BUS också, sen städa lite hade jag tänkt :)

tack och puss på dig med, och du är också fin! du betyder så mkt! ♥

tjugofemtemarstvåtusenelva

God morgon, idag vaknade jag av att solen lyste in, precis vad jag ville, för jag bad mamma att dra upp min rullgardin när hon åkte och jobbade vid 7 så jag vaknade 8:43 :D men sen somnade jag om till 9 och då låg jag där och smsade lite och till slut så klev jag upp :) idag är jag ju ledig så det är skönt, Sara kommer ikväll också :)
förresten, igår beställde jag en skitsnygg skinnjacka, visar den på bloggen när jag får den :D

gammal bild, hahaha kolla katten vid Saras höft, hahah ögonen xDD

Mobil och kamera på lagning :(

Halloj, är hemma nu och har ätit och så. Skolan idag var awesome, började 9 med tre IOS lektioner och då snackade vi om teatern vi ska göra och sen var vi i dramasalen och där hade vi skitkul, vi typ gjorde massa saker för att lära känna varandra och så :) sen vart det lunch i en timme och då satt vi vid datan, sen efter lunch så var det klassråd och det gick ju som vanligt, sen efter det så hade vi BF och då va det också om teatern och sen hade vi 110 minuter lång IOS och då snackade vi om teatern i början, sen typ vid 20 över 3 så gick vi till dramasalen igen och där hade vi avslappning med massage och sen vanlig avslappning, sjukt skönt :D 

sen åkte jag med mamma till elgiganten och lämnade min mobil och min systemkamera på lagning, så jag hoppas på att få tillbaka båda innan London, så nu har jag min samsung touch -.-' sen handlade vi och åkte hem och åt och nu sitter jag här och snackar med Sara :)

beeeeeeeeeestis ;*

Att pressa sig själv..?

God morgon, sista dagen idag, skönt :D
igår så uppdaterade jag ingenting typ men jag mådde skit en stund där på kvällen, och ja jag hade lite ångest för vad jag ätit och så.. men jag gjorde 140 situps och ska fortsätta med det varje dag, fyfan vad jag älskar att pressa mig själv, så jävla skönt. Ni tycker säkert att jag är galen..  

texten är till bästavän Sara!

TJENARE MANNEN

Haha alltså Ove Sundberg i solsidan ni vet? Han är fett rolig ju och jag bara älskar denna remixen :D


Duck Sauce - Barbra Sundberg



Med Therese

Ska gå iväg med Therese nu. Vi har suttit i bibblan rätt länge, men vi börjar inte förns 10 över 1 så jag vet inte vad vi ska göra, men nånting iallfall. Efter skolan så ska jag hem till Therese för att göra nå skoljobb som vi måste bli klar med, boring eller vadå? Hörs!

arkivbild.

tjugotredjemarstvåtusenelva

God morgon, onsdag idag och det är nästsista dagen i skolan för mig eftersom vi är ledig på fredag :)
har precis gjort mig klar och ska väl åka om någon minut, därför måste jag skynda mig nu, så vi hörs senare ^^

skitbild, tog bara nån fort.

Tears in heaven'

Har nyss duschat och sitter och lyssnar på tears in heaven..
ska se på big brother om en timme också och sen blir det att göra situps och sen sova, antagligen smsa med en viss person också,

jag älskar dig, soulsister' <3

I was born to be somebody


Justin Bieber - Born to be somebody
Sjukt fin låt. Ni med spotify lyssna på den :)

NEVER SAY NEVER

I helgen så kommer mina kusiner :D Sara kommer nog till mig på fredag och sen på lördag så kommer Emma och då ska vi gå på bio, Never say never 3D sjukt kul, sen sover dom hos mig, fett nice!

jag, Emma & Sara :D

VART SKA JAG? ♥

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU! :D ni vet att jag skrev igår att jag skulle få reda på en sjukt rolig sak, och ja jag har fått svar nu och det är positivt, fyfan va skönt :D jag ska åka någonstans och kan ni gissa vart?

kan ni gissa vart jag ska?
JA DET ÄR SANT, JAG SKA TILL LONDON! :D

Ska dit med mamma, mormor och min morbror. Pappa och brorsan ville inte följa med, tråkmånsar! men men vi drar väl själv då, och vi ska mest dit för att min mamma fyller år :)
MEN, jag ska träffa en kompis som jag aldrig har träffat också --> Cornelia <-- fyfan så jävla kul att dom skulle dit samtidigt som oss, och jag och Corni kommer ha askul, vi har planerat lite vad vi ska göra med varandra :D aweseome, jag längtar så sjukt mycket just nu!
14-17 april ♥

tjugoandramarstvåtusenelva

God morgon, ingen skola idag, och jag har ingenting att blogga om. Vi får se vad dagen har att bjuda på.. Jag tänkte ut och springa idag, men jag orkar inte, känner mig tung i kroppen! :( hoppas det går över, men det kanske det gör när jag ätit och duschat, så vi får se :)

har ingen annan bild typ.

Fullmåne



Låt er inte luras av bilden, det är INTE jag som fotat den, det är alltså så att jag har MASSA brushes (penslar) i photoshop och då råkade det finnas en pensel som var en fullmåne och väldigt stor, man kan ju tro att den är tagen i lördags men nej det är den inte :)

lovelovelove

Är på mammas jobb nu och ska hem vid 4, vi ska säkert handla också. När jag kommer hem så ska jag väl sitta vid datan som vanligt. Imorgon så får jag reda på en sjukt rolig sak och jag lovar att berätta det i bloggen när jag fått reda på det! Aja nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och sen börja packa ihop mina saker innan vi åker.

helt kär i dessa kläder med amerikanska flaggan, så sjukt snygga! ge mig (a)

tjugoförstamarstvåtusenelva

God morgon, det gick inte att publicera mina blogginlägg igår.. och när det väl gick så funkade det inte att kommentera, därför dålig uppdatering.. men men hoppas det går bättre idag :) aja skola som vanligt till 4, längsta dagen, usch! får väl stå ut, och jag tror det är idag som vi har alla kärnämnen bara så det är chill ändå :) vi hörs!

bild från i lördags.

Silver

Bollnäs förlorade med 6-5 :( sjukt dåligt.. men det var domarens fel för bollen kom fan in i mål och dom sa att det var offside eller vafan det var -.-' men men bra spelat annars iallafall och grattis till silvret Bollnäs!
gillar verkligen inte Sandviken nu, förr när jag var liten så hejade jag på dom, men när jag fick vett i skallen så började jag heja på Bollnäs :)

bild från idag! ful jag är :(

BOLLNÄS - SAIK


fina pojkar, fina färger, självklart det är ju Bollnäs!

Nu är det SM-Final mellan Bollnäs & Sandviken, och eftersom jag är från Bollnäs så hejar jag såklart på dom, nu jävlar tar vi det, vi ska ha guld! heja Bollnäs, krossa SAIK nu då! :D

tjugondemarstvåtusenelva

God morgon, nu ska jag och Sara gå och äta frukost och sen ska vi baka, det blir negerbollar! efter det ska vi väl se på big brother också och sen antagligen fixa oss lite :)

(detta inlägg skulle publicerats vid 10:00 -.-')

Gävle idag = ingen uppdatering

God morgon :D fick inte åka till Gävle, men bryr mig inte vi drar ändå, så ah vi stannar där till sent ikväll för jag pallar verkligen inte med mamma, åh! >.< iallfall så har vi nyss duschat och ska väl börja sätta fart nu för vi måste åka om en timme :(


Söta :)

Sara och jag ska snart snacka med mamma om att åka till Gävle imorgon, håll fan tummarna att vi får! annars ska vi väl inte göra så mycket förutom att se på Big brother :)

för en stund sen

Äntligen helg :D

Är hemma nu och jag och Sara sitter vid datan och nördar, haha nej men dunkar bra musik och fb såklart. Imorgon åker vi förhoppningsvis till Gävle och är med folk, haha. Skolan idag har varit fett najs, haha har inte gjort någonting alls typ, som vanligt, skoja! 

ilu ♥

artondemarstvåtusenelva

God morgon :) hade sovmorgon idag så jag vaknade nyss och nu ska jag gå och duscha sen blir det att chilla lite innan jag måste åka, fast jag börjar ju 10 så det är lugnt. Men jag ska gå och väcka min brorsa nu och sen duscha så vi hörs senare idag! :) 


Give me (a)


asos.com / bubbleroom.se / modegallerian.se / junkyard.se

Skulle ju inte ha något emot att få dessa brallor, sjuuukt snygga. Ge mig!

Facebook :D

Adda mig på facebook hörni :D höhö ^^ jag accar vem som helst ;) klicka bara på bilden :D


sjuttondemarstvåtusenelva

Halloj, jag hade klockan på 9 imorse, snoozade i en timme sen råkade jag stänga av den i sömnen så jag vaknade 11, klev upp och åt frukost och satt vid datan :) bilderna har kommit upp från club heat, men haha syndes inte så mycket på dom bilder jag var med på så vi skiter i dom ^^ men dom hade iallfall lagt upp en film från olika fester där så den va jag med lite på ;) men kan inte lägga upp den här xD

jag och Sara :D

Sjuk.

God morgon, sjuk idag.. så jag är hemma ska försöka städa lite i mitt rum också, det ser ut som ett bombnedslag xD illa, men sen ska jag bara chilla också ^^ jag ligger iallfall och sover just nu så detta är ett tidinställt inlägg ;)

hahahaha bilden xD

Domäääään

Man kan gå in på min blogg genom http://likesofiie.tk nu också ^^
fett najs :D randombild

Fel på blogg.se

Blogg.se har ju haft driftfel idag och därför har jag inte bloggat nå, även fast jag varit hemma sen 11.. jag åkte nämligen hem från skolan för jag hade ont i magen och var astrött.. så jag tog bussen hem och det va liksom 4 km hem från busshållsplatsen så brorsan brukar hämta mig, men idag var han seg så jag fick gå minst 2 km, om inte mer ;) 

haha lilla Ammi en dag på lovet ^^

sextondemarstvåtusenelva

God morgon, tidinställt.. idag slutar jag 2 så jag kommer kanske hem runt 3 eller så kommer jag hem runt halv 5, beror på om jag stannar på mammas jobb eller inte, men förhoppningsvis åker jag hem :D bilderna från club heat kom inte upp igår innan jag gick och la mig och antagligen så har dom inte kommit upp än, men hoppas på idag! 

- sofie fröjd'

GRÖNAN 21 MAJ :D

Den 21 maj ska jag på Grönan med Maja, Adina, Sara, Julia och antagligen någon till, sen åker ju min och Julias mamma med också och massa andra :D det ska bli så sjukt jävla kul, får träffa min lillplupp Adina för första gången också :D jag längtar supermycket :D vi ska åka alla karuseller då, men inte Sara eftersom hon inte vågar ;) min fegis <3 haha men jag och Adina har bestämt att vi ska åka fritt fall tilt för första gången, haha hoppas vi vågar och hoppas Maja och Julia vill åka den med oss :D

bild från google :D

The pics

Bilderna kom inte upp igår på club heat, dom är så jävla sega där så jag tror jag dör..
jag hoppas iallfall på att bilderna ska komma upp idag :)


haha gammal bild från Club heat ;)

Onödig skoldag.

Kom hem från skolan för ungefär 20 minuter sen, har typ haft en lektion idag.. så onödigt xD
åt ingen lunch heller men nu äter jag en macka :) simningen gick jättebra imorse, så himla skönt, och jag simmade faktiskt mer än 1000 meter, haha nej men 1050 bara ^^ och mamma 1000 xD

hehe bild från när jag var hos Sara ^^
kolla hennes affischer där bak xP massa Johan Palm ^^

Simma idag.

God morgon, ska simma idag med mamma, antagligen 1000 meter igen som vanligt :) det ska bli superskönt för jag har inte simmat sen innan lovet :( men äntligen :D och så har jag börjat göra situps också, nu ska magen in! jag ska bli smal till sommaren :D

bild från början på lovet :)

Familjen annorlunda

Tittar på familjen annorlunda just nu, eller ja det är paus nu men ändå :)
hoppas att dom lagt upp bilderna från club heat efter familjen annorlunda är slut, gärna tidigare! ;)


bild från fredags.

Pluggis..

Nu ska jag plugga klart det sista, så vi hörs efter pluggandet! :D 


I’d catch a grenade for ya'



Bruno Mars,
han är sjukt bra och jag älskar verkligen hans låtar!
för några dagar sen så hörde jag en remix på Grenade och fastnade direkt, den är så sjukt skön!
ni med spotify lyssna på den >HÄÄÄÄÄR<

Bilderna kommer ikväll :D

Ikväll kommer nog bilderna från Club Heat i fredags upp, dom kommer komma upp på deras facebook så antagligen lägger jag upp dom här ikväll eller imorgon :D jag kan inte vänta på dom, fast jag vet inte ens om jag är med på några bilder, haha tror inte de ^^ men vi får då la se :D 


hahaha skön bild ;)

Ge mig (a)

Åååh va jag vill ha nya Converse, mina rosa gamla funkar också för det är inge fel på dom.. men vill ha nya ändå :D och jag kollade lite på junkyard och såg två som jag ville ha :D


vill helst ha dom första :D

fjortondemarstvåtusenelva

God morgon, vaknade för typ några minuter sen xD
sitter iallafall och äter frukost nu och tittar på mtv, top 11 med pink ^^ vad jag ska göra idag har jag ingen aning om :) antagligen göra klart det lilla av läxan :D


saras och min outfit i lördags :D

Nyss tittat på solsidan

Har nyss tittat på solsidan med Ella, haha sjukt kul! :D
vet inte när Ella går hem, men antagligen snart :p 



Plugg..

Ska försöka plugga lite nu, annars får jag inte vara hemma imorgon :( dagens avsnitt av big brother har inte kommit upp än heller så hoppas det kommit efter jag pluggat då :D


bild innan club heat i fredags :D

Modell för en dag :]

den 3 juni så ska nog jag, Amanda, Sara och Emma vara modeller för en dag, sjukt kul och jag längtar fett mycket :D man får typ med sig ett kort hem gratis :) sen blir man såklart sminkad och stylad där och fotograferad i en studio :D 


randombild ;p

Med Sara :)

Är med Sara och vi dunkar musik och så, jag svarar på kommentarer också, hon ska hem och jag ska väl plugga :| haha och kanske vara med Ella :)


bild jag tog i fredags :p

RAWR ;)

Tjeeena :D
förlåt för dålig uppdatering, men ni vet ju varför ;) haha igår var det ju fest iaf, ååååh kvällen var så nice :D (a)
hehe strulade med en kille, hahahahhah :) Sara va ju värre som vanligt ;) haha men i like it :D han var riktigt snygg iaf ;) rawr ;) aja är med Sara just nu och vi ska dunka musik, nörda fb och duscha xD :D


bilder kommer sen :)

På tåget

Sitter på tåget just nu, och detta är ett tidiställt inlägg, vi hörs! :D



elftemarstvåtusenelva

God morgon, igår efter att jag pluggat lite mer än 1 timme så ringer min pappa och vill bli hämtad då hans bil inte funkade.. så mamma och jag åkte iväg strax efter 9 och ja det tog över 1 timme alltihop så när jag kom hem så blev det inge mer plugga.. jag satt vid datan istället och la mig ungefär 1 xD

vaknade halv 10 idag och låg och snoozade tills 10Amanda ringde mig, snackade med henne ett tag och gick sedan och duschade och ja nu sitter jag här, ska snart titta på big brother och packa lite mer :) fast först ska jag smörja in mig med BUS såklart! 

och idag kommer det bli rätt dålig uppdatering eftersom jag ska till Gävle och tåget gick 14:49 så vi får se om jag bloggar nå hemma hos Amanda, annars bloggar jag mer imorgon, kanske lite mer idag :D vi hörs!


knäpp bild.

MÅSTE plugga.. :(

MÅSTE verkligen plugga, men vafan jag orkar inte.. ska ta hjälp av mamma (a) haha ska bara intervjua och lite sånt skit så jag läre väl göra de då, annars får jag inte vara ledig på mådag *suck* aja ju fortare jag gör det ju fortare blir jag av med det ;) så jag läre väl sätta igång nu, fast ska fråga mamma först om hon vill hjälpa annars skiter jag i det.. vi hörs senare! :D


en till bild från samma fotografering.

I have problems..

Alltså jag har problem.. jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, kul :)))) not..
jag MÅSTE verkligen hitta något idag.. och jag vet inte hur jag ska ha håret eller hur jag ska sminka mig heller, fyfan vilka problem jag har.. 
måste smörja in mig med BUS också, haha vill ju inte vara en blekfis :) haha men men nu ska jag sluta skriva här och hålla på, så vi hörs! 

en bild jag tog för några dagar sen..

Fest imorgon.

Har nyss varit och hämtat en tröja som Amanda skulle få av mig, snackar med henne på skype också, och snackar med Sara på msn. Imorgon är det feeeest och sen slaggar vi hos Amanda också, åååh va jag längtar :D
tåget går 14:49 för oss också så jag träffar Sara innan dess med :D

jag och mina bebisar!

Ny header, tycks?

Har ny header nu :D
är mer nöjd med denna än vad jag var över den andra, kanske för att den andra bara var en tillfällig header, men nu får vi se hur länge jag har denna :) har faktiskt funderat över en helt ny design, men vi får se vad som händer.
ser ni inte den nya så klicka F5.
vad tycks?

Vill ha (a)

Vad jag skulle vilja ha mest av allt just nu, okej det finns mer.. men jag kan inte ta ALLT, haha ^^
här är iaf en bild på lite saker som jag vill ha, okej.. jag SKA HA vissa saker, som t.ex iPhone, objektiv och löshår i think ^^ en macbook pro kan jag ju bara drömma om.. skulle aldrig få en sån :( om jag ändå var rik.. men det ska jag bli när jag blir stor :) hahah!

har inte räknat priserna så exakt.. så det skulle fan bli över 25000, dyyyyyyyyrt.. ge mig typ 50000 nu så kan jag köpa allt detta :D

Håll utkik för lite senare kommer en ny header ;)

- 100310 -

God morgon, sitter och äter frukost och snackar med Amanda om imorgon :D
ha en bra dag :)


min frukost.

niondemarstvåtusenelva

Har nyss ätit och sitter här igen och dunkar musik, funderar på vad jag kan göra också.. det finns inte så mycket att göra, skit också att min kamera är trasig! :( well.. får väl försöka hitta på något att göra då.



- 090311 -

Så nu är vi hemma :)
Ella ska åka till sina kusiner om någon timme så då blir jag alone och jag ska leka emo då.. nej jag skoja :) haha men då ska jag väl antagligen sitta vid datan och nörda som vanligt :D
btw.. detta blir mitt 500 inlägg ;)


plupp och jag *-*

Fixar mig

Håller på att fixa mig, för snart ska vi väl dra till stan men vi måste äta först och så :)
hörs efter stan! ;*


Stan idag.

God morgon, sitter här med Ella och jag ska snart gå och äta frukost för jag hade precis klivit upp när hon kom :) Ella skulle till stan vid 1 och jag hänger väl med henne dit antagligen och sen vet jag inte vad vi ska göra efter det ^^ 


bild från i torsdags :D

Big brother :]

Kollar på big brother just nu och är med Ella, hon ska antagligen hem om några minuter, om hon inte stannar längre ;) imorgon ska jag vara med Ella också och vi ska väl antagligen göra nånting då, hoppas på att det är varmt ute så man kan vara ute lite ;) :D



Music

Här är 3 sjukt bra låtar som jag verkligen rekomenderar :D

Usher - More

Flo Rida - Turn Around [5,4,3,2,1]

Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

21st Century Girl

Är med Ella och vi lyssnar på Willow Smiths nya låt 21st Century Girl, den var helt okej :)
har ingen aning om vad vi ska göra idag, men det blir väl som vanligt, sitta vid datan ^^


söt bild, hahaha!

Vimmelbilder från Club Heat

God morgon, jag ska hem om typ 35 minuter och det tar ungefär en timme att åka hem, fett segt.. men men :)
vimmelbilderna från i torsdags har iaf kommit upp så här kommer några som jag syns bäst på :)


Emma som tittar mot kameran, Sara som tittar mot kameran och håller fram två fingrar, sen tittar Ammi konstigt på nån ;) och jag syns bara med ryggen xD


Emma, jag och Ammi :)


Ammi står på golvet, jag är påväg att hoppa ner Sara och Emma också :D


jag och två randomkillar xD


Emma, jag och Ammi :)


Emma, Ammi och jag xD

Gävle

Oops.. skulle visst inte hem idag, det blev världens spontanresa till Gävle idag, haha inte alltid sånt händer ;) är iallfall med Amanda just nu medans Sara är iväg på nånting med "J"... :)
sover hos Sara efter vi varit i Gävle också och åker hem imorgon :)



Ska hem idag..

Alltså förlåt, jag suger verkligen på att blogga, jag är så himla lat.. orkade inte nånting med bloggen igår men idag ska jag försöka vara lite bättre :)


jag och Sara i lördags :D

Är hos Sara

Sorry att jag inte har bloggat nå igår men jag och Sara hade annat för oss istället ;) mjao ;*
haha men jag ska försöka svara på alla kommentarer idag, typ 6 sidor ;o
aja nu ska jag kika runt lite på internet och sen svara på kommentarer tror jag :)
vi hörs!



Hemma igen

Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har inte varit hemma på hela dagen, vi har varit i Valbo köpcentrum och nu är vi hemma hos mig, så jag ska duscha och sånt nu, Sara också, hörs senare :D


randombild, hittar ingen annan.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

God morgon, vi sover just nu, men ska upp om en halvtimme :D sen ska vi dra iväg ;)

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

jag och Lie :)

Två videos från idag.

Emma, jag och Sara ska snart sjunga lips tror jag, och imorgon ska vi också sjunga, fast inte lips, på ett köpcentrum ;) haha tror jag :D 

Två videos från idag :]

"ah high five för den där rapen" haha xD


"Tja det är jag som är pms" hahaha jävla tönt xD

Pics

Här kommer ett par bilder från när vi fotade lite inne och när vi var ute och gick och fotade lite ^^ 


jag :) (igga dubbelhakan, men jag ligger ju ner så det förklarar allt)


hahah mongo :)


ily <3


Sara och Emma :p

snögga vi är :D


hahah ^^


asså heeeeta ;*


gaaaah, va het ja är :D hahahaha skoja :D


hahaha Emma då xD


sööööööta :D


sööööööta :D


snöggve 1, snöggve 2, snöggve 3 och snöggve 4 :D


Sara, jag och Amanda :D


Sara, jag och Amanda :D


Amanda, jag och Sara


jag som tar ut pengar, Amanda och Sara


men sexigt xD


haha igloo :D


haha suddig bild på mig och Emma xD


kundvagnar <3<3<3<3<3<3<3<3<3


igloo :D


haha kastade upp flaskan i luften och bad Emma fota, liiiiiten den blev där uppe :D

det var alla bilder :)

Booooring

Sitter hemma hos Emma nu med Amanda, Sara och Emma och vi har ingenting att göra just nu, så vi har asboooring :( men men vi ska försöka hitta på något nu så vi hörs senare, puss ;*


igår innan vi gick ut, min mage som syns, sen Sara, Amanda och Emma :)

5e bilden: En gammal bild på dig själv

Är på stan just nu så det blir ett tidinställt inlägg :)
5e bilden: En gammal bild på dig själv

God morgon

God morgon, förlåt att jag inte bloggade nå mer igår men vi kom hem ungefär vid 2 och det var skitkul på snurra flaskan, vi la oss typ direkt när vi kom hem och somnade rätt fort också :)
idag ska vi bara gå på stan och så, åker nog hem imorgon ändå ^^

hörs ;*

jag och Amanda efter festen, sjukt heta ;* hahahaha!

Fixar oss.

Tjeeena nu är vi hos Amanda och håller på och fixar oss även fast det är typ 2 timmar kvar, åååååh magtröja och shorts har jag på mig också ;) fett naaaajs :D
vi är fett snygga :D


min nya magtröja *-*

Omognast.se

Nu ska vi åka ner till stan, vi hörs när jag är i Gävle :D

fick en sån töntig kommentar för ett tag sen.. om min katt..

så omogen kommentar, och om du tycker min katt är ful? det skiter väl jag i.. min katt och då är det väl huvudsaken vad jag tycker och inte du ;s
väx upp

We ♥ Converse

Sitter på mammas jobb just nu och fördriver tiden.. jag fick sluta halv 3 idag för jag var klar med allt på IOS så jag stack hit då, mamma skjutsar ner mig till stan till halv 5 :) tåget går 10 i 5 så innan det ska jag möta Sara :D
kommer fram till Gävle ungefär vid 6 och där träffar vi Amanda och sen drar vi hem till henne och fixar oss, Emma kommer också dit :D sen drar vi på snurra flaskan då :D


gammal bild, vita är Sara, röda är Lydia, rosa är jag och turkosa är Nadja :D

Lilla katten :]

Hallå :)
sitter med Therese vid nån korridor och vi har ingenting att göra, vi börjar typ om 30 minuter.
sen är det inte så många lektioner kvar tills vi slutar, wiie :D

jag är fett taggad inför ikväll, det kommer äga ;)

liten bild på lilla katten :)

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

God morgon, idag är det torsdag och ja jag slutar 4, men vi hörs väl nå mer under dagen så hejsvejs :D 
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
alltså jag har ingen aning så..

Dougie

Sitter och snackar med Amanda i skype och vi har snackat i snart 5 timmar, nej vi har inget liv, men iallfall hon är bäst och jag älskar att prata med henne :') 
som sagt så blir det här mitt sista inlägg för ikväll så godnatt :D


Amanda är Dougie och jag är lemuren xD

Noppat ögonbrynen och smörjt in mig med BUS

Har nyss smörjt in mig och jag är redan brunare, nice :D
har noppat ögonbrynen också, eller ja mamma höll på men jag klarade bara ett denna gång så just nu har jag EMLA (bedövningsplåster) på, haha sån jävla noob jag är :) men men jag kan typ inte se något just nu för dom sitter vid ögonen och trycker ner xD men men :D 


randombild

Packat klart

Har nyss packat i det jag ska ha med mig och nu ska jag gå och smörja in mig med BUS, supernajs att vara brun ;) är redan det från igår men vill vara brunare :D 


jag&bästavän <3

Gift med Amanda på fb xD

Aw, checka detta då, okej det var ju ett tag sen vi gifte oss :) haha
men just nu så håller jag på att nörda facebook, som vanligt..
snart ska jag börja packa också!
hörs!


LÄNGTAR :D

Guuud jag längtar jättemycket till imorgon! :D
jag börjar 9 och går till 4, då åker jag upp till mammas jobb och sen åker vi ner på stan och där möter jag Sara och vi tar tåget tillsammans till Gävle där vi möter Emma, ska träffa Amanda då också :D sen så på kvällen så ska vi på club heat (snurra flaskan) awesome :D och sen ska vi sova hos Emma!
det här kommer äga sönder :D 


gammal bild på mig och Ella

Amanda <3

Så nu är jag hemma, blogg.se har haft problem idag så jag har inte kunnat bloggat nå eller svarat på kommentarer, men men.. just nu så snackar jag med Amanda i skype och hon är awesome, läs hennes blogg vettja :D 
klicka >HÄÄÄR< :)


amanda och jag <3

Hjälpa Therese

Sitter med Therese i skolan nu och vi börjar inte förns 10 över 1 så vi ska chilla lite nu, och jag ska nog fixa hennes design på hennes blogg också :)
aja jag ska väl börja fixa den nu då :D


r.i.p :'(

3e bilden: En bild på någon i din familj

God morgon, onsdag idag!
går till klockan 2, superskönt! :D efter skolan så ska jag åka hem antar jag och sitta vid datan ^^
just det vi har prov idag i svenskan, har inte tränat typ.. så vi får väl se hur det går, det är om ordklasser, ni vet substantiv, adjektiv, verb och alla dom där :)
ha en fin dag :D
3e bilden: En bild på någon i din familj
jag har inga nya bilder på någon i min familj eftersom dom vill hålla sig utanför bloggen, men här är en från när jag och min storebror fotograferades när vi var liten :)
så söta
God morgon, onsdag idag!
går till klockan 2, superskönt! :D efter skolan så ska jag åka hem antar jag och sitta vid datan ^^
just det vi har prov idag i svenskan, har inte tränat typ.. så vi får väl se hur det går, det är om ordklasser, ni vet substantiv, adjektiv, verb och alla dom där :)

ha en fin dag :D
3e bilden: En bild på någon i din familj
jag har inga nya bilder på någon i min familj eftersom dom vill hålla sig utanför bloggen, men här är en från när jag och min storebror fotograferades när vi var liten :)
så söta

Snart slut på BUS :(

Har nyss smörjt in mig nu och min bus håller på att ta slut :( måste köpa nytt!
aja jag ska bara vänta tills det torkat och sen se på tv :)
ha en fin kväll, och detta är nog mitt sista inlägg så natti natti :D


gammal bild

Objektiv

Kom ut från duschen för ett tag sen och bara pappa har duschat så ska jag smörja in mig och ja sen läre jag väl plugga för jag ska se på tv vid 9.. Sommar i sverige :)


vill ha detta objektiv :( kostade typ 1400 nånting..

Duschen nu!

Ska gå och duscha nu och sen smörja in mig med BUS, har inte gjort det än, jag är så jävla seg..
aja vi hörs efter duschen och så :) 

we♥it bild

True story..

bild från we♥it

Life goes on..

Pratade nyss med bästavän i telefon, hon är så jäkla underbar, hon får mig alltid att må bra!
just nu så mår både hon och jag rätt dåligt, men sånt är livet.
på torsdag så träffas vi äntligen och då är det snurra flaskan i Gävle, kung!


en vän som Sara borde alla ha <3

GE TIPS?!

Skulle ni kunna ge tips på något objektiv som inte är för dyrt och så, ett som man kan ha till Nikon D40 :)
det skulle verkligen vara supersnällt!

GEEEEEEEEE TIPS!!!

Dåligt humör

Helvete, är på sjukt dåligt humör just nu.. objektivet på min systemkamera har gått sönder, PANIK!
jag vet inte hur jag ska göra, om vi ska lämna in det eller köpa ett nytt, jag vill ju verkligen ha ett nytt eftersom jag bara har originalobjektivet.. 

får se hur det blir med den saken, ska prata med mamma när hon kommer hem vilket är om typ en timme. hörs!

Sara och jag

Ute och fotar :)

Här är ett tidinställt inlägg för antagligen så är jag ute och fotar just nu :)
och om jag får några bra bilder så visar jag dom senare! :)
vi hörs! ;*


skittles, mums!

Ska åka hem nu

Nu snart ska jag och Therese ta och gå tillbaka till lektionen och jag ska säga att jag måste gå till bussen så jag kan ta mig hem ;) och när jag kommer hem så ska jag smörja in mig med BUS och göra läxa så vi hörs någon gång när jag är hemma, hejsvejs! :D



Ätit på max

Så nu har jag tid för bloggen eftersom det är lunch, jag och Therese äter inget för vi var på max och åt innan lektionen som var nyss :)
snart så är det våran sista lektion för dagen (svenska) och efter den lektionen så ska jag springa ner på stan och ta bussen hem så hämtar nog min bror mig :)



2a bilden: En bild på dig själv

God morgon, tidinställt inlägg!
antagligen så är jag på badhuset just nu för snart så ska jag och mamma simma 1 km och sen bär det av till skolan, dagens outfit kommer efter skolan! :) 

2a bilden: En bild på dig själv